> Interieuradvies in Utrecht nodig? Kies voor Meininger Interieur > Menu

Interieuradvies Utrecht

Interieuradvies in Utrecht, Vleuten, de Meern, Vleuterweide of Leidsche Rijn nodig? Neem eens contact op met Meininger Interieur. Saskia gelooft dat jouw persoonlijkheid en je voorkeuren terug te zien moeten zijn in je interieur. Dat realiseren we door middel van een helder stappenplan. We starten met een eerste idee en werken dit uit zodat ik je een 2D of 3D ontwerp kan voorleggen. Ga je hiermee akkoord dan gaan we over tot de daadwerkelijke realisatie.

Vrijblijvend advies aanvragen

Interieuradvies Utrecht voor
woning of kantoor

Meininger Interieur geeft interieuradvies in Utrecht en de regio voor zowel particulieren als bedrijven. Met ruim 20 jaar ervaring weet Saskia waar ze het over heeft. Je kunt haar inschakelen voor de inrichting van je hele woning of kantoor tot en met advies over kleuren die passen in je interieur. Centraal staat dat het interieur moet overeenkomen met de persoonlijkheid van jou als klant. Ieder mens is uniek. Jij bent Uniek en jouw Interieur moet daarop aansluiten.

Werkwijze Meininger Interieur

Om je persoonlijkheid wensen en mogelijkheden terug te laten komen in je interieur, gaan wij graag met je in gesprek. Dat doen we ook het liefste op locatie zodat we elkaar leren kennen, je wensen bespreken en bovendien de vertaalslag kunnen maken naar de ruimte waarvoor je interieuradvies nodig hebt. Het eerste gesprek is kosteloos.

Interieuradvies Utrecht

Interieuradvies Utrecht

Na de inventarisatie van jouw wensen en de ruimte te hebben gezien, weet Saskia wat de mogelijkheden zijn van de ruimte en gaat zij aan de slag met een interieurvoorstel. Dat betekent dat zij een ontwerp maakt op basis van een basisplattegrond in 2D die de ruimte indeelt en een programma van eisen waaraan het interieurplan moet voldoen. Dit voorstel presenteert zij aan je en licht toe waarom zij bepaalde keuzes heeft gemaakt.

Interieurplan

Het definitieve interieurplan ontstaat na het aanpassen van het voorstel, er wordt een tekening gemaakt in 2D en 3D en het bepalen van de materialen en meubels die nodig zijn. Na afronding van het interieurplan kun jij verder met het inrichten van je interieur. Wil je dit ook aan Saskia uitbesteden, dan is dat uiteraard mogelijk. Heb je ook interesse in een verlichtingsplan en/of kleurenplan, laat dit vooral weten. Ook dit kan Saskia voor je verzorgen. Benieuwd naar het kostenplaatje? Bekijk de tarieven of neem vrijblijvend contact op.

Vrijblijvend advies aanvragen

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het maken van een interieurplan?

Het laten maken van een interieurplan duurt ongeveer 2 weken, van kennismaking tot oplevering. Dit is echter afhankelijk van jouw wensen, het aantal ruimtes, het aantal aanpassingen en de reactietijd die tussen de revisies zit.

Waarom zou ik een interieurontwerper inhuren?

Een interieurontwerper helpt jou bij het samenstellen van een interieur dat helemaal bij jou past. Bij veel woonboulevards en op internet zie je vaak gratis interieuradvies voorbij komen. Hiervoor krijg je echter vaak statische interieurdesigns die niet toegespitst zijn op jouw persoonlijke wensen.

Wat als ik het interieurplan niet mooi vind?

Dit gebeurt eigenlijk nooit. Een interieurplan wordt opgesteld aan de hand van jouw wensen. Mocht je bepaalde elementen uit het plan niet mooi vinden, dan wordt het plan gewoon aangepast. Zo kom je uiteindelijk samen met de interieurontwerper tot een passend interieurplan.