> Interieurstylist Utrecht inhuren? - Meininger Interieur! > Menu

Interieurstylist Utrecht

Interieurstylist in Utrecht gezocht? Bij Meininger Interieur kun je je volledige interieur uit handen geven. Saskia inventariseert eerst de ruimte(s) door een vrijblijvend gesprek met je in te plannen. Een interieurstylist te Utrecht helpt jou door je bestaande ruimtes om te toveren tot iets schitterends, door middel van een interieurplan op maat. Hier staan de wensen van jou als klant volledig centraal. Bij Meininger Interieur is het zeer belangrijk dat jouw eigen persoonlijkheid terugkomt in je interieur, jij staat centraal! Kies daarom voor Saskia, een ervaren interieurstylist in Utrecht. 

Vrijblijvend advies aanvragen

Werkwijze interieuradviseur Utrecht

Kan jouw interieur wel een opfrisser gebruiken? Huur een interieuradviseur te Utrecht in! Bij Meininger Interieur sta jij centraal in het proces, dit betekent dat er rekening wordt gehouden met al jouw wensen. Een nieuwe inrichting begint altijd met een intake bij een interieuradviseur te Utrecht. Graag komt Saskia langs op jouw kantoor of in jouw woning. Op deze manier kunnen jouw ruimtes snel geïnventariseerd worden. Eerst wordt er een voorstel gedaan, die vervolgens ook gepresenteerd zal worden. Vervolgens wordt er een 2D of een 3D plan voor je uitgewerkt. Geef je akkoord? Dan is de volgende stap daadwerkelijk overgaan tot de realisatie van jouw nieuwe interieur! 

Kosten interieurstylist Utrecht

Een interieurstylist te Utrecht hoeft helemaal niet duur te zijn! Graag realiseren we je nieuwe interieur met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het eerste gesprek met Meininger Interieur is geheel vrijblijvend. Hier wordt er gekeken naar de ruimtes in jouw woning en onderneming om alvast een beeld creëren. Zo kan er een gepersonaliseerd interieuradvies voor je worden opgesteld. Het advies bedraagt 495 euro. Hier zit een advies, een basisplattegrond, een indelingsvariant en een presentatie bij. Als de klant hiermee instemt, worden er 2D en 3D tekeningen op schaal gemaakt en er wordt een materiaal- en kleurenplan opgesteld. Ook deze wordt aan de klant gepresenteerd door jouw interieurstylist te Utrecht. De kosten hiervan bedragen 575 euro. Wil je er een verlichtingsplan, meubelplan of boodschappenlijst bij? Dat is ook mogelijk! De extra kosten hiervan bedragen 195 euro extra per ruimte. 

Voordelen interieuradviseur Utrecht

Een interieuradviseur te Utrecht helpt je met jouw idee werkelijkheid maken. Heb je een visie voor je maar weet je niet zo goed hoe je dit kan vertalen in een mooie inrichting waar je zelf tevreden mee kan zijn? Meininger interieur helpt je graag verder. Nog verscheidene voordelen van een interieuradviseur te Utrecht op een rij:

  • Meininger Interieur heeft jarenlange ervaring en kan je daarom volledig adviseren;
  • We zijn er voor zowel zakelijke als particuliere klanten
  • Persoonlijke aandacht voor jouw wensen
  • Vrijblijvend eerste gesprek

Ben je benieuwd geworden naar wat Saskia voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op! Neem ook eens een kijkje bij onze projecten of op onze pagina wooninrichting om te zien wat Meininger Interieur te bieden heeft. Ook kun je bij ons terecht voor een direct advies. Saskia komt bij je langs en werkt een direct voorstel uit waar jij als klant gelijk mee aan de slag kan gaan! 

Vrijblijvend advies aanvragen