> Besteed je woninginrichting in Utrecht aan Meininger Interieur > Menu

Woninginrichting Utrecht

Woninginrichting in Utrecht, Vleuten, de Meern, Vleuterweide of Leidsche Rijn kun je het beste uitbesteden aan Meininger Interieur. Een interieur van Meininger Interieur is origineel en uniek, net als je eigen persoonlijkheid die je terug wil zien in je interieur. Kenmerkend voor een Meininger Interieur is de rustige basis die opvalt door het kleurenpalet en het gebruik van hier en daar een eyecatcher in meubels , een wand of een mooi accessoire die de aandacht trekken. Voor jou wooninginrichting aan huis ben je hier aan het juiste adres.

Vrijblijvend advies aanvragen

 

Tarieven woninginrichting Utrecht

Woninginrichting in Utrecht of omgeving hoeft niet duur te zijn. De start is altijd een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek komt Saskia graag bij jou thuis of langs op kantoor. Op die manier heeft zij direct een idee van de ruimte en de mogelijkheden. Om een interieurvoorstel uit te werken, betaal je €495,-. Het interieurvoorstel houdt een programma van eisen en een visie in. Ook een basisplattegrond, een indelingsvariant en de presentatie van het voorstel zijn onderdeel van het interieurvoorstel. De stap daarna is het interieurplan. Dit plan bevat 2D en 3D-tekeningen op schaal, een materiaal- en meubelplan en de presentatie ervan. De kosten voor het interieurplan bedragen €575,-. Afhankelijk van de ruimtes kun je het interieurplan uitbreiden met een verlichtingsplan en/of kleurenplan. Je betaalt dan €195,- extra per ruimte. Informeer naar de boodschappenlijst met merken, prijzen en verkooppunten, dan kun je direct aan de slag.

Woninginrichting aan huis in Utrecht

Kan jouw interieur wel een upgrade gebruiken? Saskia tovert iedere ruimte om tot een sfeervolle plek Kies dus voor de jarenlange ervaring van Saskia Meininger. Saskia creëert een interieur dat niet alleen sfeervol is, maar ook aansluit op jouw persoonlijkheid. Want ieder mens is uniek, jij bent uniek. Saskia Meininger vertaalt jouw persoonlijkheid naar een interieur waarin jij je thuis voelt. Dat is de kracht van Saskia en maakt je interieur tot een echt Meininger Interieur. Bekijk recent uitgevoerde projecten en laat je inspireren.

Offerte op maat

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw interieur? Maak een afspraak. Wil je een interieurvoorstel en -plan voor meerdere vertrekken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een offerte op maat. In plaats van een uitgebreid interieurvoorstel – en plan, kun je Saskia ook alleen inschakelen voor een adviesgesprek aan huis in Utrecht en omgeving. Zij komt dan bij jou op locatie en geeft ter plekke advies over de indeling, het kleurgebruik en tips voor meubels en raamdecoratie. Met dit advies kun je eveneens direct aan de slag.

Vrijblijvend advies aanvragen